Radio Voorkeur

Knetterende letteren. O.a. Renate Dorrestein over haar nieuwe boek Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder Roodkapje voor , waarin ze het alledaagse leven beschrijft van een vrouw op middelbare leeftijd. Verder dichter Menno Wigman over zijn bundel De wereld bij avond en zijn verblijf als 'writer-in-residence' in de psychiatrische inrichting in Den Dolder. 747AM, 14.04-15.00u.

Opium. Herhaling van een gesprek met Maarten 't Hart over zijn nog te verschijnen boek Mozart en de anderen. De anderen uit de titel zijn de vele componisten over wie 't Hart met net zoveel kleur en kunde schrijft als over Mozart, maar er niet aan kunnen tippen. Radio 1, 19.04-20.00u.

imek 's nachts. Gesprek met hoofdredacteur van Quote en Talpa-presentator Jort Kelder over zijn positie, jeugd, eerlijkheid en openheid. Radio 1, 0.04-1.00u.