Wouter Bos op campagne

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart is PvdA-leider Wouter Bos aan een tournee langs veertig steden begonnen. Hij was gisteren in Dordrecht (op de foto onder de paraplu) en in Goes. De PvdA achterban drukte hem onder meer op het hart dat Nederland niets heeft te zoeken in Afghanistan. Bos hield zich op de vlakte. 'Maar we zijn ook een beetje de partij van de internationale solidariteit, toch?' Bos benadrukte dat hij ook weer niet verstrikt wil raken in acties daar van de Amerikanen. WFA28:WOUTER BOS VOOR DE PVDA ON TOUR:DORDRECHT;25JAN2006- PvdA-partijleider Wouter Bos was vandaag in Dordrecht in het kader van een grote tour door het land in verband met de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met de PvdA-lijsttrekker in Dordrecht, wethouder Hans Spigt, ging Bos in gesprek met mensen op straat en deelde rode PvdA-rozen uit. Foto: Wouter Bos met parapluie in de regen op de Voorstraat in Dordrecht . WFA/wc/str. Dirk Hol WFA
Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart is PvdA-leider Wouter Bos aan een tournee langs veertig steden begonnen. Hij was gisteren in Dordrecht (op de foto onder de paraplu) en in Goes. De PvdA achterban drukte hem onder meer op het hart dat Nederland niets heeft te zoeken in Afghanistan. Bos hield zich op de vlakte. 'Maar we zijn ook een beetje de partij van de internationale solidariteit, toch?' Bos benadrukte dat hij ook weer niet verstrikt wil raken in acties daar van de Amerikanen. WFA28:WOUTER BOS VOOR DE PVDA ON TOUR:DORDRECHT;25JAN2006- PvdA-partijleider Wouter Bos was vandaag in Dordrecht in het kader van een grote tour door het land in verband met de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met de PvdA-lijsttrekker in Dordrecht, wethouder Hans Spigt, ging Bos in gesprek met mensen op straat en deelde rode PvdA-rozen uit. Foto: Wouter Bos met parapluie in de regen op de Voorstraat in Dordrecht . WFA/wc/str. Dirk Hol WFA WFA