Riket met de Kuif

Het Speeltheater Holland brengt met een bewerking van een sprookje uit Moeder de gans door Saskia Janse een juweel van een voorstelling. Drie poppen en vier acteurs brengen, gedragen door muziek van Mozart, een wondermooie voorstelling over een lelijke prins en tweelingszusters, van wie de een mooi is en de ander lelijk. Een zeer ontroerende voorstelling in de choreografie van de beroemde Amerikaan Donald Byrd.

Het Speeltheater Holland brengt met een bewerking van een sprookje uit Moeder de gans door Saskia Janse een juweel van een voorstelling. Drie poppen en vier acteurs brengen, gedragen door muziek van Mozart, een wondermooie voorstelling over een lelijke prins en tweelingszusters, van wie de een mooi is en de ander lelijk. Een zeer ontroerende voorstelling in de choreografie van de beroemde Amerikaan Donald Byrd. Riket met de Kuif, tournee 29/1 Jeugdtheaterhuis Gouda; 1/2 De Harmonie, Leeuwarden; 4/4 De Meerse, Hoofddorp. regie: Onny Huisink choreografie: Donald Byrd tekst: Saskia Janse (naar Charles Perrault) regie-assistentie: Lise-Lott Kok op de foto: Hugo Konings Buwalda, Dirk

Riket met de Kuif, tournee 29/1 Jeugdtheaterhuis Gouda; 1/2 De Harmonie, Leeuwarden; 4/4 De Meerse, Hoofddorp.