Platform

In Platform, de toneelbewerking van Houellebecqs roman blaast een zelfmoordterrorist een bordeel op een tropisch seksparadijs in Thailand op. Hoofdpersoon Michel is dramatisch acteur en vertellende instantie tegelijkertijd. Zijn grote liefde is Valérie. In lange flash-backs brengt hij de slachtoffers van de aanslag tot leven. De oprechte, geïdealiseerde liefde voor Valérie weerhoudt Michel er niet van zich te verlustigen in het Thaise seksparadijs.

In Platform, de toneelbewerking van Houellebecqs roman blaast een zelfmoordterrorist een bordeel op een tropisch seksparadijs in Thailand op. Hoofdpersoon Michel is dramatisch acteur en vertellende instantie tegelijkertijd. Zijn grote liefde is Valérie. In lange flash-backs brengt hij de slachtoffers van de aanslag tot leven. De oprechte, geïdealiseerde liefde voor Valérie weerhoudt Michel er niet van zich te verlustigen in het Thaise seksparadijs. Tournee van 26 jan (Amsterdam) t/m 15 feb (Groningen) Inl.: 0032-9-225010 en www.ntgent.be. Foto Phile Deprez Deprez, Phile

Tournee van 26 jan (Amsterdam) t/m 15 feb (Groningen) Inl.: 0032-9-225010 en www.ntgent.be.