Petits Crimes

Daan Schuurmans en Angela Schijf staan op het toneel in Petits Crimes, een thriller van Eric-Emmanuel Schmitt over een echtgenoot die geheugenverlies veinst om zijn vrouw tot een bekentenis te bewegen, over misdaad of liefde. Schuurmans en Schijf tonen zich slimme, vaardige spelers. In de dienstbare regie van Shireen Strooker komt vanachter de katachtige gratie van Schijf soms een wanhopige vrouw te voorschijn, terwijl Schuurmans met een bijtend intellect het verdriet maskeert. Tournee t/m 29/4. Inl www.bostheaterproducties.nl.

Daan Schuurmans en Angela Schijf staan op het toneel in Petits Crimes, een thriller van Eric-Emmanuel Schmitt over een echtgenoot die geheugenverlies veinst om zijn vrouw tot een bekentenis te bewegen, over misdaad of liefde. Schuurmans en Schijf tonen zich slimme, vaardige spelers. In de dienstbare regie van Shireen Strooker komt vanachter de katachtige gratie van Schijf soms een wanhopige vrouw te voorschijn, terwijl Schuurmans met een bijtend intellect het verdriet maskeert. Tournee t/m 29/4. Inl www.bostheaterproducties.nl
Daan Schuurmans en Angela Schijf staan op het toneel in Petits Crimes, een thriller van Eric-Emmanuel Schmitt over een echtgenoot die geheugenverlies veinst om zijn vrouw tot een bekentenis te bewegen, over misdaad of liefde. Schuurmans en Schijf tonen zich slimme, vaardige spelers. In de dienstbare regie van Shireen Strooker komt vanachter de katachtige gratie van Schijf soms een wanhopige vrouw te voorschijn, terwijl Schuurmans met een bijtend intellect het verdriet maskeert. Tournee t/m 29/4. Inl www.bostheaterproducties.nl