JAZZ

Denise Jannah & FraFra Sound In de kwart eeuw van zijn bestaan is FraFra Sound geëvolueerd van orkest voor Surinaamse muziek tot een niet meer weg te denken instituut waar grenzen geen rol meer spelen.

JAZZ Denise Jannah & FraFra Sound In de kwart eeuw van zijn bestaan is FraFra Sound geëvolueerd van orkest voor Surinaamse muziek tot een niet meer weg te denken instituut waar grenzen geen rol meer spelen. Mits het jazz is, en dan heb je aan een zangeres als Denise Jannah natuurlijk een hele goede. Tussen haar intieme concertserie Gedicht Gezongen en optredens met o.a. het Rosenberg Trio door kan ze op zaterdag 28 januari in de Meervaart met FraFra Sound weer eens lekker vocaal uithalen. 28 jan 20u30 Meervaart res 020-4107777

Mits het jazz is, en dan heb je aan een zangeres als Denise Jannah natuurlijk een hele goede. Tussen haar intieme concertserie Gedicht Gezongen en optredens met o.a. het Rosenberg Trio door kan ze op zaterdag 28 januari in de Meervaart met FraFra Sound weer eens lekker vocaal uithalen.

28 jan 20u30 Meervaart res 020-4107777