JAZZ

Bik Bent Braam BBB experimenteert graag met spelstructuren. Waar de collectieve improvisaties heen gaan is net zo goed de vraag voor de dertien leden van deze bigband. Zij presenteren zich in het door bandleider Michiel Braam gecomponeerde ´Dertien Concerten´ en laten ieder voor zich hun specialiteiten of eigenaardigheden horen.

JAZZ Bik Bent Braam BBB experimenteert graag met spelstructuren. Waar de collectieve improvisaties heen gaan is net zo goed de vraag voor de dertien leden van deze bigband. Zij presenteren zich in het door bandleider Michiel Braam gecomponeerde ´Dertien Concerten´ en laten ieder voor zich hun specialiteiten of eigenaardigheden horen. O.m. 27 jan BIMhuis, Amsterdam, 29 jan Kunsthuis, Velp, 4 feb Galerie Windkracht 13, Den Helder, 11 feb Nederlandse Muziekdagen, Utrecht. 17 feb Toonzaal, Den Bosch. 19 maart Grand Theatre, Groningen. Info: www.michielbraam.com Foto Lex van Rossen MICHIEL BRAAM T.A.V.: MUZIEKREDAKTIE FOTO LEX VAN ROSSSEN
JAZZ Bik Bent Braam BBB experimenteert graag met spelstructuren. Waar de collectieve improvisaties heen gaan is net zo goed de vraag voor de dertien leden van deze bigband. Zij presenteren zich in het door bandleider Michiel Braam gecomponeerde ´Dertien Concerten´ en laten ieder voor zich hun specialiteiten of eigenaardigheden horen. O.m. 27 jan BIMhuis, Amsterdam, 29 jan Kunsthuis, Velp, 4 feb Galerie Windkracht 13, Den Helder, 11 feb Nederlandse Muziekdagen, Utrecht. 17 feb Toonzaal, Den Bosch. 19 maart Grand Theatre, Groningen. Info: www.michielbraam.com Foto Lex van Rossen MICHIEL BRAAM T.A.V.: MUZIEKREDAKTIE FOTO LEX VAN ROSSSEN Rossen, Lex van

O.m. 27 jan BIMhuis, Amsterdam, 29 jan Kunsthuis, Velp, 4 feb Galerie Windkracht 13, Den Helder, 11 feb Nederlandse Muziekdagen, Utrecht. 17 feb Toonzaal, Den Bosch. 19 maart Grand Theatre, Groningen. Info: www.michielbraam.com