James Blunt

De huilebalk, de hemelse verleider, de folkcastraat, de grootste romantische liedjesschrijver sinds Donovan, de slijmjurk, de zegen voor het singer/songwritersambacht, de bedplasser, de akoestische tegenhanger van Keane en Coldplay, de zalvende zeurkous, de redder van de platenindustrie, de omhooggevallen straatmuzikant, de fabelachtige falsetzanger, de man die met You're beautiful tienduizenden jonge en oude meisjes betoverde, de irritante en fantastische James Blunt komt zingen. 30 jan Heineken Music Hall, Amsterdam Zuid-Oost.

De huilebalk, de hemelse verleider, de folkcastraat, de grootste romantische liedjesschrijver sinds Donovan, de slijmjurk, de zegen voor het singer/songwritersambacht, de bedplasser, de akoestische tegenhanger van Keane en Coldplay, de zalvende zeurkous, de redder van de platenindustrie, de omhooggevallen straatmuzikant, de fabelachtige falsetzanger, de man die met You're beautiful tienduizenden jonge en oude meisjes betoverde, de irritante en fantastische James Blunt komt zingen. 30 jan Heineken Music Hall, Amsterdam Zuid-Oost. British singer James Blunt performs, 11 January 2006 on the stage of the Bataclan in Paris. AFP PHOTO SEBASTIEN BERDA
De huilebalk, de hemelse verleider, de folkcastraat, de grootste romantische liedjesschrijver sinds Donovan, de slijmjurk, de zegen voor het singer/songwritersambacht, de bedplasser, de akoestische tegenhanger van Keane en Coldplay, de zalvende zeurkous, de redder van de platenindustrie, de omhooggevallen straatmuzikant, de fabelachtige falsetzanger, de man die met You're beautiful tienduizenden jonge en oude meisjes betoverde, de irritante en fantastische James Blunt komt zingen. 30 jan Heineken Music Hall, Amsterdam Zuid-Oost. British singer James Blunt performs, 11 January 2006 on the stage of the Bataclan in Paris. AFP PHOTO SEBASTIEN BERDA AFP