Delta Lloyd breidt beslag verder uit

Amsterdam, 26 jan. Verzekeringsconcern Delta Lloyd breidt het beslag op de oud-partners van intermediair Heijloo & Molkenboer verder uit naar onder meer derden, aandelenportefeuilles en woonhuizen. Daarvoor heeft de rechtbank gisteren toestemming verleend. Delta Lloyd gaat hiertoe over omdat het eerdere beslag, waarover een kort geding is gevoerd op 5 januari, een fractie is van het bedrag dat Delta Lloyd op zijn voormalige dochterbedrijf vordert. Delta Lloyd meent dat het faillissement van de tussenpersoon het gevolg is van mismanagement en vordert om die reden haar destijds geïnvesteerde geld. Voormalig partner H. Heijloo laat weten wederom een kort geding bij de rechter aan te zullen spannen om de beslagen op te laten heffen. Volgens Heijloo bestaat de vordering van Delta Lloyd niet.