Grootschalige evenementen voor bedrijven

Ewout Wegman (30) is benoemd tot directeur ad interim bij The Garage Creation (TGC). Het bedrijf organiseert grootschalige evenementen. Op dit moment verzorgt TGC voor ABN Amro de zogenaamde stopovers tijdens de Volvo Ocean Race. Dat betekent dat zij promotiedorpen inrichten voor de bank in de steden die de zeilschepen aandoen tijdens de etappes. Wegman treedt vanuit zijn bedrijf EPW Consult op als financieel adviseur en interim-manager bij startende ondernemingen. “Tijdens mijn studie bedrijfseconomie in Groningen wilde ik al een onderneming starten“, zegt hij. “Ik vond wel dat ik eerst ervaring op moest doen bij een groot bedrijf. En dan het liefst een financiële dienstverlener. Ik heb bij Barings in Londen gewerkt en bij ING.“ Wegman heeft een overeenkomst voor een jaar met TGC. Maar, “dat zou best wel eens wat langer kunnen worden“.

personalia@nrc.nl

    • Gert-Jan Wondergem