Fitness voor een betere balans

Mobieletelecomaanbieder Telfort, sinds oktober 2005 dochter van KPN, heeft een nieuwe directeur personeelszaken. Marque Drayer (30), die arbeids- en organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit studeerde, volgt Inge Vermeulen op. Drayer was vanaf 1996 werkzaam bij Unilever waar hij bij personeelszaken werkte. “De flexibiliteit, inzet en energie van de werknemers bij Telfort is echt bewonderenswaardig. De markt van mobieletelecomaanbieders is bijzonder hectisch. Een duurzame groei is belangrijk. Werknemers moeten het idee hebben dat een onderneming niet voor het kortstondige, snelle succes gaat. Ik maak mij hard voor een gezonde werkbalans voor iedereen. Dat we hier in het gebouw een fitnesscentrum hebben, vind ik fantastisch. Mensen in balans presteren beter.“

personalia@nrc.nl

    • Gert-Jan Wondergem