Top achter steeds meer prikkeldraad

Davos, 24 jan. Gezicht op het skidorp Davos waar morgen het World Economic Forum begint. Rond de jaarlijkse ‘informele’ topontmoeting van 2.300 politieke en economische leiders is de beveiliging sterk toegenomen. Dit jaar worden onder meer Kofi Annan, Bill Gates en Angela Merkel verwacht. (Foto Reuters) View of the city of Davos, venue of the World Economic Forum (WEF) seen through barbed wire installed for security reasons, January 23, 2006. About 2300 political and business leaders from 89 countries are expected to attend this year's January 25-29 meeting in the Swiss mountain resort. REUTERS/Pascal Lauener
Davos, 24 jan. Gezicht op het skidorp Davos waar morgen het World Economic Forum begint. Rond de jaarlijkse ‘informele’ topontmoeting van 2.300 politieke en economische leiders is de beveiliging sterk toegenomen. Dit jaar worden onder meer Kofi Annan, Bill Gates en Angela Merkel verwacht. (Foto Reuters) View of the city of Davos, venue of the World Economic Forum (WEF) seen through barbed wire installed for security reasons, January 23, 2006. About 2300 political and business leaders from 89 countries are expected to attend this year's January 25-29 meeting in the Swiss mountain resort. REUTERS/Pascal Lauener REUTERS