United beëindigt reeks Liverpool

Manchester, 23 jan. Verdediger Rio Ferdinand (derde van rechts) maakte in de slotfase met een kopbal het enige doelpunt in de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool. (Foto Reuters) Manchester United's Rio Ferdinand (3rd L) scores past Liverpool's goalkeeper Jose Reina (2nd L) during their English Premier League soccer match at Old Trafford in Manchester, northern England, January 22, 2006. NO ONLINE/INTERNET USE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE +44 207 298 1656. REUTERS/Eddie Keogh REUTERS
Manchester, 23 jan. Verdediger Rio Ferdinand (derde van rechts) maakte in de slotfase met een kopbal het enige doelpunt in de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool. United maakte met de 1-0 overwinning op Old Trafford een einde aan de zegereeks van Liverpool, dat twaalf wedstrijden op rij niet had verloren. Matchwinner Ferdinand, die ook een bal van de lijn haalde, stelde na afloop tevreden vast dat „United als een team verdedigd had”. Koploper Chelsea verspeelde twee punten door thuis gelijk te spelen tegen Charlton Athletic (1-1). De Londense voetbalclub heeft nog altijd een voorsprong van veertien punten op nummer twee Manchester United. (Foto Reuters)