Petits Crimes

Daan Schuurmans en Angela Schijf, bekend van film en tv, staan op het toneel in Petits Crimes, een thriller van Eric-Emmanuel Schmitt over een echtgenoot die geheugenverlies veinst.

Angela Schijf en Daan Schuurmans in 'Petits Crimes' Foto Joris van Bennekom Daan Schuurmans en Angela Schijf, bekend van film en tv, staan op het toneel in Petits Crimes, een thriller van Eric-Emmanuel Schmitt over een echtgenoot die geheugenverlies veinst.
Angela Schijf en Daan Schuurmans in 'Petits Crimes' Foto Joris van Bennekom Daan Schuurmans en Angela Schijf, bekend van film en tv, staan op het toneel in Petits Crimes, een thriller van Eric-Emmanuel Schmitt over een echtgenoot die geheugenverlies veinst. Bennekom, Joris van

“Schmitts boulevardtheater met zijn verrukkelijk-verwarrende wendingen wordt steeds meer een ernstig denkspel. In de dienstbare regie van Shireen Strooker komt vanachter de katachtige gratie van Schijf soms een wanhopige vrouw te voorschijn, terwijl Schuurmans met een bijtend intellect het verdriet maskeert. Met elegantie en rijpe humor biedt Petits Crimes ruim voldoende diepgang.“Anneriek de Jong, 20 januari 2006

Tournee t/m 29/4. Info: 0900-0191 en www.bostheaterproducties.nl.