Rintje

Weet je wat heel erg toevallig is? De postbode kwam het Rintje verrassingspakket als eerste cadeautje op mijn verjaardag bezorgen! “Waar is Rintje' is een spannend boek, mijn broertje Tjerk vindt die bewakers in het boek namelijk een beetje eng. Maar het heeft een erg grappig einde, we moesten wel lachen om die gekke Rintje! Tjerk wil aan Sieb vragen of hij een Rintje-boek kan schrijven over Rintje op vakantie in het zwembad, of Rintje als piraat op zoek naar de schat. Sieb, dankjewel voor die vrolijke Rintje die je in mijn boek hebt getekend, heel mooi.

Rintje Weet je wat heel erg toevallig is? De postbode kwam het Rintje verrassingspakket als eerste cadeautje op mijn verjaardag bezorgen! ‘Waar is Rintje’ is een spannend boek, mijn broertje Tjerk vindt die bewakers in het boek namelijk een beetje eng. Maar het heeft een erg grappig einde, we moesten wel lachen om die gekke Rintje! Tjerk wil aan Sieb vragen of hij een Rintje-boek kan schrijven over Rintje op vakantie in het zwembad, of Rintje als piraat op zoek naar de schat. Sieb, dankjewel voor die vrolijke Rintje die je in mijn boek hebt getekend, heel mooi. Eigen nieuws van Bibian, 6 jaar, uit Nederhorst den Berg

Eigen nieuws van Bibian, 6 jaar, uit Nederhorst den Berg