Dierengeweld

Ik heb deze tekening gemaakt omdat ik zelf tégen dierengeweld ben. Met dierengeweld bedoel ik mishandeling, het dumpen van huisdieren, proefdieren en nog veel meer andere dieren die lijden door de mens. Je kan zelf iets doen, bijvoorbeeld een handtekeningenactie, of door je badspullen bij de HEMA, Etos, Body Shop, DA, Kruidvat of de AH te kopen. Kijk voor meer informatie op www.kids.proefdiervrij.nl of op mijn eigen site, www.websitemaker.kennisnet.nl/nieuwtijdschriftplofje (beetje rare naam, maar ja).

Dierengeweld Ik heb deze tekening gemaakt omdat ik zelf tégen dierengeweld ben. Met dierengeweld bedoel ik mishandeling, het dumpen van huisdieren, proefdieren en nog veel meer andere dieren die lijden door de mens. Je kan zelf iets doen, bijvoorbeeld een handtekeningenactie, of door je badspullen bij de HEMA, Etos, Body Shop, DA, Kruidvat of de AH te kopen. Kijk voor meer informatie op www.kids.proefdiervrij.nl of op mijn eigen site, www.websitemaker.kennisnet. nl/nieuwtijdschriftplofje (beetje rare naam, maar ja). Eigen dierennieuws van Laura Molenaar, 12 jaar, uit Hilversum

Eigen dierennieuws van Laura Molenaar, 12 jaar, uit Hilversum