THEATER

Korreltjie, korreltjie sandTheatergroep Flint brengt in de Roode Bioscoop Korreltjie, korreltjie sand, warm muziektheater rond de poëzie van Ingrid Jonker, het Zuid-Afrikaanse natuurkind dat zelfmoord pleegde omdat ook zij haar onschuld verloor. Felix Strategier zingt en reciteert, Musicus Ernst Reyseger houdt een cello als een gitaar in zijn armen en de Zuid-Afrikaan Sean Bergin laat kleine instrumenten zingen. T/m 28 jan De Roode Bioscoop, Haarlemmerplein. Op 19, 20 en 21 jan ook late-nightvoorstellingen. Inl 020-6257500 en www.theatergroepflint.nl.Theatergroep Flint brengt in de Roode Bioscoop Korreltjie, korreltjie sand, warm muziektheater rond de poëzie van Ingrid Jonker, het Zuid-Afrikaanse natuurkind dat zelfmoord pleegde omdat ook zij haar onschuld verloor. Felix Strategier zingt en reciteert, Musicus Ernst Reyseger houdt een cello als een gitaar in zijn armen en de Zuid-Afrikaan Sean Bergin laat kleine instrumenten zingen.

Korreltjie, korreltjie sand Theatergroep Flint brengt in de Roode Bioscoop Korreltjie, korreltjie sand, warm muziektheater rond de poëzie van Ingrid Jonker, het Zuid-Afrikaanse natuurkind dat zelfmoord pleegde omdat ook zij haar onschuld verloor. Felix Strategier zingt en reciteert, Musicus Ernst Reyseger houdt een cello als een gitaar in zijn armen en de Zuid-Afrikaan Sean Bergin laat kleine instrumenten zingen. T/m 28 jan De Roode Bioscoop, Haarlemmerplein. Op 19, 20 en 21 jan ook late-nightvoorstellingen. Inl 020-6257500 en www.theatergroepflint.nl.Theatergroep Flint brengt in de Roode Bioscoop Korreltjie, korreltjie sand, warm muziektheater rond de poëzie van Ingrid Jonker, het Zuid-Afrikaanse natuurkind dat zelfmoord pleegde omdat ook zij haar onschuld verloor. Felix Strategier zingt en reciteert, Musicus Ernst Reyseger houdt een cello als een gitaar in zijn armen en de Zuid-Afrikaan Sean Bergin laat kleine instrumenten zingen. T/m 28 jan De Roode Bioscoop, Haarlemmerplein. Op 19, 20 en 21 jan ook late-nightvoorstellingen. Inl 020-6257500 en www.theatergroepflint.nl.

T/m 28 jan De Roode Bioscoop, Haarlemmerplein. Op 19, 20 en 21 jan ook late-nightvoorstellingen. Inl 020-6257500 en www.theatergroepflint.nl.