The Pillow Man

In het toneelstuk The Pillow Man van de Theatercompagnie wordt een schrijver op het politiebureau verhoord omdat hij kinderen mishandelt en vermoordt. Althans, in zijn verhalen. En wat doet zijn zwakzinnige broer daar? De toeschouwer vraagt zich af wat er nou eerder was, het kwaad in de kunst of het kwaad in de wereld. The Pillow Man is een briljant denkstuk van de Brit Martin McDonagh over de vraag hoever fictie mag gaan. Met humor geregisseerd.

The Pillow Man is een briljant denkstuk van de Brit Martin McDonagh over de vraag hoever fictie mag gaan. Met humor geregisseerd. T/m 21 jan (19u30) Amsterdam, Compagnietheater. Inl 020-5205320 of www.theatercom The Pillowman FOTO: Sanne Peper Peper, Sanne

T/m 21 jan (19u30) Amsterdam, Compagnietheater. Inl 020-5205320 of www.theatercom