Televisie Overige films

Pay It forward (Mimi Leder, 2000, VS). In prekerig melodrama stelt tiener Haley Joel Osment, op instigatie van docent Kevin Spacey, een altruïstische daad: hij verleent zwerver James Caviezel een nachtje onderdak. Blijkt alom een heilzame uitwerking te hebben, óók voor drankzuchtige moeder Helen Hunt. Net5, 20.30-22.50u.

Junior (Ivan Reitman, 1994, VS). Wetenschappelijk minder sterk onderbouwde komedie waarin proefkonijn Arnold Schwarzenegger zwanger is. Hij trekt vrouwenkleren aan en moet al snotteren om de eerste de beste sentimentele tv-reclame. Met Danny DeVito als gynaecoloog en Emma Thompson als klunzige wetenschapster. Veronica, 20.30-22.25u.

L'accompagnatrice (Claude Miller, 1992, Frankrijk). Nostalgische terugblik op bezet Frankrijk. Met Romane Bohringer als muizige pianobegeleidster van een door minnaars en bewonderaars omringde zangeres. Morgen, TV5, 14.30-16.15u.