Werk dat er echt toe doet

Toon Corver (44) heeft voor zijn nieuwe baan alleen de spoorlijn hoeven oversteken. Sinds 1 januari is hij de nieuwe financieel directeur van ingenieursadviesbureau Arcadis Nederland in Amersfoort. Hiervoor bekleedde hij dezelfde functie bij Twijnstra Gudde in dezelfde stad. Wat hem aantrekt bij Arcadis is dat het een complexere en grotere organisatie is dan Twijnstra, vertelt hij. Zo is Arcadis beursgenoteerd en krijgt hij nu te maken met Amerikaanse regelgeving die moet worden ingevoerd. Ook dat Arcadis meer naar de realisatie van projecten toe zit, vindt hij positief. ”Het is niet alleen roepen hoe iets anders moet, maar ook een oplossing ervoor realiseren.” Corver vindt het vakgebied waarin Arcadis zit ook interessant. ”Ze houden zich bezig met het milieu, gebouwen en infrastructuur, allemaal zaken waar we in de westerse wereld mee worstelen. Dan weet je dat wat je aan de wereld biedt, er ook echt toe doet.”

Elske Schouten en Marc Serné

personalia@nrc.nl[br/]

    • Elske Schouten
    • Marc Serné