Wachten op de jurybeoordeling

Lyon, 18 jan. Het Russische duo Roman Kostomarov en Tatiana Navka wacht met spanning op de cijfers van de jury bij het Europese kampioenschap kunstschaatsen in Lyon. Bij het verplichte nummer van het ijsdansen werden ze in de voorronde derde. Elena Groesjina en Ruslan Gontsjarov uit Oekraïne wonnen. Kostomarov en Navka hopen hun derde en laatste Europese titel te behalen. Kostomarov heeft aangegeven na de Olympische Spelen in Turijn van volgende maand te stoppen met kunstrijden. (Foto AP) Roman Kostomarov, left, and Tatiana Navka, representing Russia, perform during the Ice Dancing Compulsory Dance program at the European Figure Skating Championships at the Palais des Sports ice rink in Lyon, central France, Tuesday, Jan. 17, 2006. (AP Photo/Anja Niedringhaus)
Lyon, 18 jan. Het Russische duo Roman Kostomarov en Tatiana Navka wacht met spanning op de cijfers van de jury bij het Europese kampioenschap kunstschaatsen in Lyon. Bij het verplichte nummer van het ijsdansen werden ze in de voorronde derde. Elena Groesjina en Ruslan Gontsjarov uit Oekraïne wonnen. Kostomarov en Navka hopen hun derde en laatste Europese titel te behalen. Kostomarov heeft aangegeven na de Olympische Spelen in Turijn van volgende maand te stoppen met kunstrijden. (Foto AP) Roman Kostomarov, left, and Tatiana Navka, representing Russia, perform during the Ice Dancing Compulsory Dance program at the European Figure Skating Championships at the Palais des Sports ice rink in Lyon, central France, Tuesday, Jan. 17, 2006. (AP Photo/Anja Niedringhaus) Associated Press