`Geen terugkeer` bij Siemens mobiel

Een terugkeer wil Robert de Jager (43) het zelf niet noemen, feit blijft dat zijn nieuwe werkkring wel erg vertrouwd voor hem is. Sinds 1 januari is hij directeur Benelux van de Taiwanese mobieltjesmaker BenQ Mobile, het bedrijf dat onlangs de mobiele divisie van Siemens overnam. De Jager runde de mobiele tak van Siemens Nederland, tot hij in 2001 vertrok. De belangrijkste taak van De Jager wordt om het gecombineerde BenQ Siemens-merk goed in de markt te zetten. Zijn doel is om terug te keren in de top-3 van mobiele merken. De Jager heeft al ervaring met het opbouwen van een afdeling. De afgelopen jaren deed hij dat als landenmanager Benelux voor mobieltjesmaker Sendo, dat deze zomer grotendeels werd overgenomen door de Amerikaanse mobieltjesfabrikant Motorola.

    • Elske Schouten
    • Marc Serné