Televisie Overige films

Lethal Weapon 2 (Richard Donner, 1989, VS). Tweede deel in reeks 'buddy'-thrillers rond grillige rechercheur Mel Gibson en zijn goeiige collega Danny Glover. Over speurtocht naar een als Zuid-Afrikaanse diplomaat vermomde dealer. SBS6, 20.30-22.30u., met reclame.

Live from Baghdad (Mick Jackson, 2002, VS). De memoires van CNN-producent Robert Wiener lagen ten grondslag aan televisie-film over de verslaggeving van CNN van de Eerste Golfoorlog in 1991. Michael Keaton speelt de rol van Wiener, die we aan zien pappen met Saddams onderminister van Informatie. Ook Helena Bonham Carter is een heroïsche journalist. Net5, 20.30-22.35u., onderbroken door reclame.

The Replacements (Howard Deutch, 2000, VS). Dwaze sportkomedie. Coach Gene Hackman stelt vervangend football-team samen uit mafketels en 'losers', onder wie Keanu Reeves. Veronica, 20.30-22.35u., met reclame.