Record

Op 27 december 2005 gingen twee meisjes van acht en zeven, die Julia en Esra heten, samen afspreken. Eerst maakten ze een sneeuwpop voor het huis van Julia en toen gebeurde het. Julia vroeg aan Esra: “kan jij hoog springen?“ Esra zei ja. Julia hield het touw héél, maar dan ook héél hoog. Esra had driehonderd keer gesprongen en maar twaalf keer fout gesprongen.

Eigen nieuws van Esra de Groot, 7 jaar

R e c o rd Op 27 december 2005 gingen twee meisjes van acht en zeven, die Julia en Esra heten, samen afspreken. Eerst maakten ze een sneeuwpop voor het huis van Julia en toen gebeurde het. Julia vroeg aan Esra: „kan jij hoog springen?” Esra zei ja. Julia hield het touw héél, maar dan ook héél hoog. Esra had driehonderd keer gesprongen en maar twaalf keer fout gesprongen. Eigen nieuws van Esra de Groot, 7 jaar