Zeeuwse Nachten

Zeeuwse Nachten van Het Volksoperahuis is een verhaal over de stand van onze samenleving, doorspekt met levensliederen, met in de hoofdrollen Hansje Brinkers en Zeeuws Meisje. Tussen de pompende melancholie door stijgt de dampende rauwheid van de tekst van Rogier Schippers op. Schippers transformeert schijnbaar moeiteloos van Zeeuws meisje naar lallende voetbalsupporter en rock-'n-roll agent. Kees Scholten speelt zijn Hansje Brinker als een dolende taxichauffeur in de polder.

"Zeeuwse Nachten 1" door Het Volksoperahuis foto vrij van rechten o.v.v. fotograaf Rob Bouwer Zeeuwse Nachten van Het Volksoperahuis is een verhaal over de stand van onze samenleving, doorspekt met levensliederen, met in de hoofdrollen Hansje Brinkers en Zeeuws Meisje. Tussen de pompende melancholie door stijgt de dampende rauwheid van de tekst van Rogier Schippers op. Schippers transformeert schijnbaar moeiteloos van Zeeuws meisje naar lallende voetbalsupporter en rock-'n-roll agent. Kees Scholten speelt zijn Hansje Brinker als een dolende taxichauffeur in de polder. Tournee t/m 21 april. Inl 020-6240970 Foto Rob Bouwer Bouwer, Rob

Tournee t/m 21 april. Inl 020-6240970