STUDENTEN ORKEST

Studenten OrkestDe jaarlijkse tournee van het Nederlands Studenten Orkest staat olv Otto Tausk, die in Rotterdam de assistent was van Valery Gergjev. Na Une grande valse brillante van Bart Visman klinkt een Russisch programma dat begint met het Tweede pianoconcert van Rachmaninov, door solist Christaan Kuyvenhoven gespeeld op een Fazioli van 3.08 cm en eindigt met de Vijfde symfonie van Tsjaikovski. De tournee begint 15 jan 20u30 in de Pauluskerk in Someren en eindigt 24 jan 20u15 in het Concertgebouw.

Otto Tausk Studenten OrkestDe jaarlijkse tournee van het Nederlands Studenten Orkest staat olv Otto Tausk, die in Rotterdam de assistent was van Valery Gergjev. Na Une grande valse brillante van Bart Visman klinkt een Russisch programma dat begint met het Tweede pianoconcert van Rachmaninov, door solist Christaan Kuyvenhoven gespeeld op een Fazioli van 3.08 cm en eindigt met de Vijfde symfonie van Tsjaikovski. De tournee begint 15 jan 20u30 in de Pauluskerk in Someren en eindigt 24 jan 20u15 in het Concertgebouw. Tournee NSO: www.nso.nl
Otto Tausk Studenten OrkestDe jaarlijkse tournee van het Nederlands Studenten Orkest staat olv Otto Tausk, die in Rotterdam de assistent was van Valery Gergjev. Na Une grande valse brillante van Bart Visman klinkt een Russisch programma dat begint met het Tweede pianoconcert van Rachmaninov, door solist Christaan Kuyvenhoven gespeeld op een Fazioli van 3.08 cm en eindigt met de Vijfde symfonie van Tsjaikovski. De tournee begint 15 jan 20u30 in de Pauluskerk in Someren en eindigt 24 jan 20u15 in het Concertgebouw. Tournee NSO: www.nso.nl

Tournee NSO: www.nso.nl