Slangenvel

Actrice Bodil de la Parra schreef voor Orkater Slangenvel over de tragiek van de ouderdom van drie vrouwen. Ze heten Helga, Lidwien en Sofie. In ontroerende scènes krijgt de toeschouwer inzicht in het ingewikkelde, vaak ongrijpbare proces van het ouder worden. De drie actrices vertolken drie verschillende levenshoudingen: berustend, mamanhaftig en de derde glijdt weg in heimwee naar vroeger. Naast De la Parra spelen Margôt Ros en Wimie Wilhelm.

Slangenvel Orkater Actrice Bodil de la Parra schreef voor Orkater Slangenvel over de tragiek van de ouderdom van drie vrouwen. Ze heten Helga, Lidwien en Sofie. In ontroerende scènes krijgt de toeschouwer inzicht in het ingewikkelde, vaak ongrijpbare proces van het ouder worden. De drie actrices vertolken drie verschillende levenshoudingen: berustend, mamanhaftig en de derde glijdt weg in heimwee naar vroeger. Naast De la Parra spelen Margôt Ros en Wimie Wilhelm. T/m 14 jan Bellevue, Amsterdam; 18 t/m 21 jan Lak Theater Leiden. Inl www.orkater.nl Foto Orkater Orkater

T/m 14 jan Bellevue, Amsterdam; 18 t/m 21 jan Lak Theater Leiden. Inl www.orkater.nl