Residentie Orkest

Het Residentie Orkest geeft concerten onder leiding van Jaap van Zweden, vorig jaar uit Den Haag vertrokken als chef-dirigent en daar nu ere-gastdirigent terwijl hij chef is van het Muziekcentrum van de Omroep. Van Zweden dirigeert een programma dat ook zal klinken tijdens een tournee naar Las Palmas en Tenerife: L'apprenti sorcier (De tovenaarsleerling) van Dukás, Poème de l'amour et de la mer van Chausson en Sheherazade van Rimski-Korsakov.

Jaap van ZWEDEN,dirigent,musicus.foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Blaricum, 24 augustus 2005 Het Residentie Orkest geeft concerten onder leiding van Jaap van Zweden, vorig jaar uit Den Haag vertrokken als chef-dirigent en daar nu ere-gastdirigent terwijl hij chef is van het Muziekcentrum van de Omroep. Van Zweden dirigeert een programma dat ook zal klinken tijdens een tournee naar Las Palmas en Tenerife: L'apprenti sorcier (De tovenaarsleerling) van Dukás, Poème de l'amour et de la mer van Chausson en Sheherazade van Rimski-Korsakov. Residentie Orkest: 14 jan 20u15, 15 jan 14u15 Dr. Anton Philipszaal Den Haag res 070-3609810 Foto Vincent Mentzel
Jaap van ZWEDEN,dirigent,musicus.foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Blaricum, 24 augustus 2005 Het Residentie Orkest geeft concerten onder leiding van Jaap van Zweden, vorig jaar uit Den Haag vertrokken als chef-dirigent en daar nu ere-gastdirigent terwijl hij chef is van het Muziekcentrum van de Omroep. Van Zweden dirigeert een programma dat ook zal klinken tijdens een tournee naar Las Palmas en Tenerife: L'apprenti sorcier (De tovenaarsleerling) van Dukás, Poème de l'amour et de la mer van Chausson en Sheherazade van Rimski-Korsakov. Residentie Orkest: 14 jan 20u15, 15 jan 14u15 Dr. Anton Philipszaal Den Haag res 070-3609810 Foto Vincent Mentzel Mentzel, Vincent

Residentie Orkest: 14 jan 20u15, 15 jan 14u15 Dr. Anton Philipszaal Den Haag res 070-3609810