POP

Lynn Miles, Caroline Herring, Dar Williams, Alana LevandeskiIn Nederland zijn deze singer/songwriters relatief onbekend, maar met hun vieren zijn ze toch al goed voor 14 cd's. Miles doet denken aan Lucinda Williams; Herring was een hoogtepunt op het laatste Blue Highways Festival. Dar Williams maakte op haar fraaie laatste cd onder meer een relevante versie van Neill Youngs Everybody Knows This Is Nowhere, en de talentvolle Levandeski heeft net haar eerste plaat gemaakt. 16 jan 20u, Paradiso. Inl 020-6264521In Nederland zijn deze singer/songwriters relatief onbekend, maar met hun vieren zijn ze toch al goed voor 14 cd's. Miles doet denken aan Lucinda Williams; Herring was een hoogtepunt op het laatste Blue Highways Festival. Dar Williams maakte op haar fraaie laatste cd onder meer een relevante versie van Neill Youngs Everybody Knows This Is Nowhere, en de talentvolle Levandeski heeft net haar eerste plaat gemaakt.

Dar Williams Lynn Miles, Caroline Herring, Dar Williams, Alana LevandeskiIn Nederland zijn deze singer/songwriters relatief onbekend, maar met hun vieren zijn ze toch al goed voor 14 cd's. Miles doet denken aan Lucinda Williams; Herring was een hoogtepunt op het laatste Blue Highways Festival. Dar Williams maakte op haar fraaie laatste cd onder meer een relevante versie van Neill Youngs Everybody Knows This Is Nowhere, en de talentvolle Levandeski heeft net haar eerste plaat gemaakt. 16 jan 20u, Paradiso. Inl 020-6264521In Nederland zijn deze singer/songwriters relatief onbekend, maar met hun vieren zijn ze toch al goed voor 14 cd's. Miles doet denken aan Lucinda Williams; Herring was een hoogtepunt op het laatste Blue Highways Festival. Dar Williams maakte op haar fraaie laatste cd onder meer een relevante versie van Neill Youngs Everybody Knows This Is Nowhere, en de talentvolle Levandeski heeft net haar eerste plaat gemaakt. 16 jan 20u, Paradiso. Inl 020-6264521
Dar Williams Lynn Miles, Caroline Herring, Dar Williams, Alana LevandeskiIn Nederland zijn deze singer/songwriters relatief onbekend, maar met hun vieren zijn ze toch al goed voor 14 cd's. Miles doet denken aan Lucinda Williams; Herring was een hoogtepunt op het laatste Blue Highways Festival. Dar Williams maakte op haar fraaie laatste cd onder meer een relevante versie van Neill Youngs Everybody Knows This Is Nowhere, en de talentvolle Levandeski heeft net haar eerste plaat gemaakt. 16 jan 20u, Paradiso. Inl 020-6264521In Nederland zijn deze singer/songwriters relatief onbekend, maar met hun vieren zijn ze toch al goed voor 14 cd's. Miles doet denken aan Lucinda Williams; Herring was een hoogtepunt op het laatste Blue Highways Festival. Dar Williams maakte op haar fraaie laatste cd onder meer een relevante versie van Neill Youngs Everybody Knows This Is Nowhere, en de talentvolle Levandeski heeft net haar eerste plaat gemaakt. 16 jan 20u, Paradiso. Inl 020-6264521

16 jan 20u, Paradiso. Inl 020-6264521