Lyrics Born

Geen gangstabling of patserhiphop, maar een hardwerkende rapvernieuwer die eer betoont aan de vorige generatie door KRS One en DJ Shadow mee te laten doen op zijn nieuwe album Same !@#$ Different Day. Tom Shimura alias Lyrics Born behoort tot de stal van het Quannumlabel, waar muzikale kwaliteit hoger wordt aangeschreven dan stoerdoenerij of gangstergedrag. Dj Mike Relm achter de draaitafels zorgt voor jazz- en funkinvloeden.

Lyrics Born. Geen gangstabling of patserhiphop, maar een hardwerkende rapvernieuwer die eer betoont aan de vorige generatie door KRS One en DJ Shadow mee te laten doen op zijn nieuwe album Same !@#$ Different Day. Tom Shimura alias Lyrics Born behoort tot de stal van het Quannumlabel, waar muzikale kwaliteit hoger wordt aangeschreven dan stoerdoenerij of gangstergedrag. Dj Mike Relm achter de draaitafels zorgt voor jazz- en funkinvloeden. 12 jan Rotown, Rotterdam, 13 jan Ekko, Utrecht, 14 jan Melkweg, Amsterdam

12 jan Rotown, Rotterdam, 13 jan Ekko, Utrecht, 14 jan Melkweg, Amsterdam.