Jarhead

Sam Mendes verfilmde de memoires van Anthony Swofford aan de Golfoorlog. Jarhead gaat een hele film lang over jonge mannen die hebben geleerd dat hun geleerd is dat “Gij zult niet doden', maar dat ze daar in het leger van zeggen: “Fuck that shit'. En waarom ze daar zijn is om te vechten. Maar er valt helemaal niets te vechten. Want in de fotogeniek lege woestijn zijn grondtroepen zinloos.

scene uit de film Jarhead. Sam Mendes verfilmde de memoires van Anthony Swofford aan de Golfoorlog. Jarhead gaat een hele film lang over jonge mannen die hebben geleerd dat hun geleerd is dat “Gij zult niet doden', maar dat ze daar in het leger van zeggen: “Fuck that shit'. En waarom ze daar zijn is om te vechten. Maar er valt helemaal niets te vechten. Want in de fotogeniek lege woestijn zijn grondtroepen zinloos. Jarhead. Regie: Sam Mendes. Met: Jake Gyllenhaal, Scott MacDonald, Ming Lo, Kevin Foster, Peter Saarsgaard, Jamie Foxx, Jacob Vargas, Lucas Black. In: 40 bioscopen.
scene uit de film Jarhead. Sam Mendes verfilmde de memoires van Anthony Swofford aan de Golfoorlog. Jarhead gaat een hele film lang over jonge mannen die hebben geleerd dat hun geleerd is dat “Gij zult niet doden', maar dat ze daar in het leger van zeggen: “Fuck that shit'. En waarom ze daar zijn is om te vechten. Maar er valt helemaal niets te vechten. Want in de fotogeniek lege woestijn zijn grondtroepen zinloos. Jarhead. Regie: Sam Mendes. Met: Jake Gyllenhaal, Scott MacDonald, Ming Lo, Kevin Foster, Peter Saarsgaard, Jamie Foxx, Jacob Vargas, Lucas Black. In: 40 bioscopen.

Jarhead. Regie: Sam Mendes. Met: Jake Gyllenhaal, Scott MacDonald, Ming Lo, Kevin Foster, Peter Saarsgaard, Jamie Foxx, Jacob Vargas, Lucas Black. In: 40 bioscopen.