Hokwerda's kind

Het toneelstuk Hokwerda's kind, naar de roman van Oek de Jong, werd in 2004 maar door weinigen gezien en krijgt nu alsnog een grote tournee. Wendell Jaspers speelt de jonge vrouw die niet los komt van haar vader en daarom op de verkeerde man valt. Het verbluffend krachtige spel van Jaspers laat de voorstelling het boek ver overstijgen. Samen met Arjan Duine, die zowel haar minnaar als haar vader speelt, maakt ze een turksfruitig liefdespaar; zo mooi, zo gedoemd.

Het toneelstuk Hokwerda's kind, naar de roman van Oek de Jong, werd in 2004 maar door weinigen gezien en krijgt alsnog een grote tournee. Hoofdrolspeelster Wendell Jaspers kreeg een nominatie voor de Colombina. Madeleine Jutten-Matzer regisseert. Foto Productiehuis Productiehuis

Tournee t/m 18 maart . Inl 073-6125579 www.productiehuis.nl