Global Tour

De expositie Global Tour in W139 neemt je de wereld over aan dehand van een twintigtal internationale, vaak jonge kunstenaars onder wie Meschac Gaba, Candice Breitz, Oliver Ressler en Hong Hao. Global Tour hamert niet expliciet op politieke misstanden in verre vakantieoorden, ofop het feit dat toerisme ecologie en economie kan verstoren. De tentoonstelling biedt een gelaagde visie op reizen, en laat ruimte voor associaties die bij het reizen horen, zoals ontheemding.

De expositie Global Tour in W139 neemt je de wereld over aan dehand van een twintigtal internationale, vaak jonge kunstenaars onder wie Meschac Gaba, Candice Breitz, Oliver Ressler en Hong Hao. Global Tour hamert niet expliciet op politieke misstanden in verre vakantieoorden, ofop het feit dat toerisme ecologie en economie kan verstoren. De tentoonstelling biedt een gelaagde visie op reizen, en laat ruimte voor associaties die bij het reizen horen, zoals ontheemding. Global Tour t/m 22 jan W139, Oosterdokskade 5-V, Amsterdam. Di-zo, 13-18u

Global Tour t/m 22 jan W139, Oosterdokskade 5-V, Amsterdam. Di-zo, 13-18u