EXPOSITIE

De goden verzoeken De tentoonstelling De goden verzoeken in het Tropenmuseum gaat over rituelen in het hindoeïsme. Voor hindoes zijn de goden overal en altijd: thuis, in een tempel, op straat, in de natuur. Bezoekers maken op deze expositie kennis met de goden door te kiezen voor een van de drie routes: de weg naar de wijsheid, de weg naar de liefde of die naar de rijkdom. Onderweg kan men deelnemen aan rituelen en ontvangt men kleine attenties. De Goden verzoeken. T/m 10 sept in het Tropenmuseum, Linnaeusstraat 2, Amsterdam. Inl: 020-5688215 of www.kit.nl

Ganesha, beeld vervaardigd door dhr. Shrikant Deodhar (2005). Collectie Tropenmuseum. De goden verzoeken De tentoonstelling De goden verzoeken in het Tropenmuseum gaat over rituelen in het hindoeïsme. Voor hindoes zijn de goden overal en altijd: thuis, in een tempel, op straat, in de natuur. Bezoekers maken op deze expositie kennis met de goden door te kiezen voor een van de drie routes: de weg naar de wijsheid, de weg naar de liefde of die naar de rijkdom. Onderweg kan men deelnemen aan rituelen en ontvangt men kleine attenties. De Goden verzoeken. T/m 10 sept in het Tropenmuseum, Linnaeusstraat 2, Amsterdam. Inl: 020-5688215 of www.kit.nl