BEELDENDE KUNST

Angela Bulloch In de jaren negentig werd Angela Bulloch (1966) gerekend tot de Young British Artists, de club Britse kunstenaars die met vaak shockerende werken internationaal furore maakte. Toch zijn haar beelden verre van sensationeel. In een vormentaal die aan Minimal Art doet denken, maakt Bulloch installaties die door middel van sensoren geactiveerd kunnen worden door het publiek. Haar oeuvre omvat tekenmachines, geluidswerken en lichtinstallaties. Op haar tentoonstelling in De Pont zal Bulloch haar recente Pixel Boxes laten zien: aluminium of houten kubussen van verschillende formaten, waarvan steeds één zijde van kleur verandert door middel van een computergestuurd videoprogramma. Installaties van Angela Bulloch. 14 jan t/m 7 mei in De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Inl: 013-5438300 of www.depont.nl Installaties van Angela Bulloch. 14 jan t/m 7 mei in De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Inl: 013-5438300 of www.depont.nl

Angela Bulloch In de jaren negentig werd Angela Bulloch (1966) gerekend tot de Young British Artists, de club Britse kunstenaars die met vaak shockerende werken internationaal furore maakte. Toch zijn haar beelden verre van sensationeel. In een vormentaal die aan Minimal Art doet denken, maakt Bulloch installaties die door middel van sensoren geactiveerd kunnen worden door het publiek. Haar oeuvre omvat tekenmachines, geluidswerken en lichtinstallaties. Op haar tentoonstelling in De Pont zal Bulloch haar recente Pixel Boxes laten zien: aluminium of houten kubussen van verschillende formaten, waarvan steeds één zijde van kleur verandert door middel van een computergestuurd videoprogramma. Installaties van Angela Bulloch. 14 jan t/m 7 mei in De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Inl: 013-5438300 of www.depont.nl Installaties van Angela Bulloch. 14 jan t/m 7 mei in De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Inl: 013-5438300 of www.depont.nl
Angela Bulloch In de jaren negentig werd Angela Bulloch (1966) gerekend tot de Young British Artists, de club Britse kunstenaars die met vaak shockerende werken internationaal furore maakte. Toch zijn haar beelden verre van sensationeel. In een vormentaal die aan Minimal Art doet denken, maakt Bulloch installaties die door middel van sensoren geactiveerd kunnen worden door het publiek. Haar oeuvre omvat tekenmachines, geluidswerken en lichtinstallaties. Op haar tentoonstelling in De Pont zal Bulloch haar recente Pixel Boxes laten zien: aluminium of houten kubussen van verschillende formaten, waarvan steeds één zijde van kleur verandert door middel van een computergestuurd videoprogramma. Installaties van Angela Bulloch. 14 jan t/m 7 mei in De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Inl: 013-5438300 of www.depont.nl Installaties van Angela Bulloch. 14 jan t/m 7 mei in De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Inl: 013-5438300 of www.depont.nl