Televisie Overige Films

*The Hours (Stephen Daldry, 2002, VS). Ingetogen verfilming van Michael Cunninghams roman over drie vrouwen: Virginia Woolf (Nicole Kidman) in 1925, een huisvrouw (Julianne Moore) uit 1950 en een New-Yorkse, eigentijdse pendant van Mrs. Dalloway (Meryl Streep). België 2, 21.20-23.20u.

*Everything You Always Wanted To Know about Sex (but Were Afraid To Ask) (Woody Allen, 1972, VS). Vroege komedie van Allen verzamelt in zeven sketches “every funny idea I've ever had about sex, including several that led to my own divorce“. Gene Wilder valt voor een Armeens schaap en Woody zelf speelt een spermatozoön. BBC1, 1.00-2.30u.

*Mariken (André van Duren, 2000, België/Ned.). Psychologische avonturenfilm naar roman van Peter van Gestel, voor het hele gezin. Middeleeuws, door oude man Jan Decleir opgevoed vondelingetje Laurien van den Broeck gaat op zoek naar haar moeder. Morgen, België 2, 14.00-15.30u.