Radio Voorkeur

De avonden. In het eerste uur vertelt fluitiste en componiste Anne La Berge over haar radiofonisch werk dat morgen in première gaat in het programma Café Sonore. In het tweede uur optredens van o.a. Thomas Verbogt, Vrouwkje Tuinman en L.H.Wiener. In het laatste uur een gesprek over de voordelen van luiheid met architect Piet Vollaard, oprichter van Archined, dat dit jaar tien jaar bestaat. 747AM, 20.03-23.00u.

Andere muziek: Café Sonore. Componistenportret van de Amerikaanse fluitiste Anne La Berge die al geruime tijd in Nederland woont en werkt. Zij geeft tekst en uitleg over haar radiofonische compositie en laat live een improvisatie horen. 747AM, 23.03-24.00u.

BNR Laat. Gesprek met de voorzitter van de raad van bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit Pieter Kalbfleisch. Vandaag presenteerde hij zijn agenda voor 2006. BNR, 23.02-24.00u.

Casa luna. Gesprek met pianiste Marietta Petkova over onder andere haar Nederlandse concerttournee, nieuwe cd en de pianosonates van Mozart. Radio 1, 0.04-0.45u.