PCM wil ontbijt-tv

Uitgeefconcern PCM, eigenaar van onder andere de Volkskrant, NRC Handelsblad en Trouw, praat met de publieke omroep over het maken van een ontbijtprogramma op televisie. Dat maakte PCM-topman Theo Bouwman gisteravond bekend in het programma BNR Laat van BNR Nieuwsradio.

De Volkskrant heeft een tv-productiemaatschappij samen met Palazzina Producties en is op dit moment in gesprek met de KRO over het opzetten van een programma ter vervanging van Goedemorgen Nederland, dat met de herindeling van de publieke zenders op de nominatie staat om te verdwijnen, aldus een woordvoerder van PCM.

Rectificatie / Gerectificeerd

In het artikel PCM wil ontbijt-tv (10 januari, pagina 18) zegt een woordvoerder van PCM dat de Volkskrant in gesprek is met de KRO over het maken van een ontbijtprogramma . Volgens de KRO zijn gesprekken in december afgerond en is van samenwerking tussen omroep en krant geen sprake.