Zilveren Camera voor Sven Torfinn

RIJSWIJK - Winnaar Zilveren Camera 2005 en winnaar 1ste prijs buitenland documentaire: Sven Torfinn. D.R.C. Congo, Tche, maart 2005. Vani Vamuliya, 5 jaar, ligt opgebaard onder een tentzeil in vluchtelingenkamp Tche in Noord Oost Congo, Ituri district,Êwaar door gewapende conflicten en ondanks diverse vredesakkoordenÊnog steeds vele duizenden mensen ontheemd zijn. Moeders, buren, vrouwen treuren om de dood van een jong meisje. ANP PHOTO - ZILVEREN CAMERA 2005 SVEN TORFINN
RIJSWIJK - Winnaar Zilveren Camera 2005 en winnaar 1ste prijs buitenland documentaire: Sven Torfinn. D.R.C. Congo, Tche, maart 2005. Vani Vamuliya, 5 jaar, ligt opgebaard onder een tentzeil in vluchtelingenkamp Tche in Noord Oost Congo, Ituri district,Êwaar door gewapende conflicten en ondanks diverse vredesakkoordenÊnog steeds vele duizenden mensen ontheemd zijn. Moeders, buren, vrouwen treuren om de dood van een jong meisje. ANP PHOTO - ZILVEREN CAMERA 2005 SVEN TORFINN Torfinn, Sven