Televisie Overige Films

L'accompagnatrice (Claude Miller, 1992, Fr). Nostalgische terugblik op bezet Frankrijk is zo'n film waarin collaborateurs onveranderlijk het haar glad naar achteren gekamd hebben en het verzet zich niet scheert. Met Romane Bohringer als muizige pianobegeleidster van een door minnaars en bewonderaars omringde zangeres. TV5, 18.35-20.30u.

Shoot To Kill / Deadly Pursuit (Roger Spottiswoode, 1988, VS). Verzorgde thriller, waarin berggids Tom Berenger politieman Sydney Poitier in de binnenlanden van Brits-Columbia bijstaat tijdens jacht op ontsnapte misdadiger. Schurk heeft Berengers vriendin Kirstie Alley gegijzeld. Veronica,20.30-22.25u.

Trois hommes et un couffin (Coline Serreau, 1985, Frankrijk). Hartverwarmende komedie over drie zorgeloze “would be' Casanova's die plotseling de zorg krijgen over een zes maanden oude baby die een van hen verwekte. Morgen, TV5, 14.30-16.15u.