Ondertussen op de dameswc

Sandra Kaas en Sallie Harmsen, (17 en 17) leggen hun oor te luister in de dameswc's

Nadat we in het stuk Pisbakpoëzie bij Spunk eindelijk konden lezen waar jongens het nu eigenlijk over hebben op de wc, kregen we duizenden verzoekjes hetzelfde te doen met de meisjeswc's. Alvast twee van onze observaties:

Opeens trekt het meisje wat naast ons met haar kontje stond te schudden op de dansvloer van het 'Cooldowncafe' op het Rembrandtplein, een wenkbrauw omhoog. Vervolgens vist ze uit haar iets te strakke broek met veel moeite een gsm en loopt richting dames toilet.

- Wacht even ik kan je niet verstaan. Ik kan je niet verstaan, wacht even, wacht, sorry hoor maar wacht even. Mag ik er even langs. Ja wacht en... Halloooo!

Terwijl ze aan de telefoon zit, geeft ze een knikje naar een ander meisje dat net bezig is mascara in haar oog te kwatten. Doordat het meisje met de telefoon haar glimlach op 90 graden heeft staan, wordt het andere meisje nieuwsgierig: - Wie is het?!

- Sssht, mwoah het gaat wel ja, het is niet zo heel vet.

- Wie is het, is het Rob?

- Of we kunnen afspreken? (de twee meisjes grijpen giechelend elkaars handen)

- Blijf een beetje afstandelijk, dat is sexy.

- Oh eh.. of hmm ik weet niet, ik heb het heel druk de laatste tijd weet je enne..

- Vraag of....

- Sssht, oh sorry. Volgende... Hallo?!

NEEEEE!! Kutding! Shit, shit, shit! Mijn fucking batterijen!

- Wat zei hij!?

- Ja weet ik veel, dat kutding viel toch uit!

- Je was in ieder geval wel lekker onbereikbaar hèhè.

- Shit man.

- Ach joh genoeg lekkertjes hier, kom.

In het toilet van de “Bubbels' praat een meisje straalbezopen tegen de toiletdeur. De deur antwoordt:

- Lieke?!

- Ik ben zo dronken, Jezus.

- Laat Jezus erbuiten, Jezus heeft er godverdomme niks mee te maken. Godverdrommes hihihi.

- Jahaaa, die barman trok me toch me toch effe een rare smoel zonet hahahahihi! Ik sla zo met mijn vuist op de bar en roep één Paardenkut! Haha krijg ik een dubbele!

- Oh lekker, huh maar je had toch geen geld meer voor een Paardenkut? Hihi

- Je weet toch dat ik altijd nog reserve in mijn bh vulling stop wijfie!

- ...

- Gaat het wel??

- Jahaahihi

Het gesprek wordt abrupt verstoord door hoestend braakgeluid.

    • Sandra Kaassallie Harmsen