Mijn broer deed op 1 januari 2006 de badkamer op slot

Mijn broer had bij een vriend thuis oud en nieuw gevierd. Hij kwam dus pas om half 6 's ochtends thuis. Mijn moeder lag allang in bed maar zij hoorde Michiel thuiskomen, maar niet naar boven komen om naar bed te gaan. Zij is dus naar beneden gegaan om te kijken wat er aan de hand was, maar ze zag niets want het was donker. Toen ze het licht aan deed zag ze mijn broer op de bank liggen (hij was dus gewoon te moe om helemaal naar zijn bed te gaan). Mijn moeder heeft hem wakker gemaakt en naar boven gestuurd om zijn lenzen uit te doen en zijn tanden te poetsen. Ze kon er niet bij blijven want hij deed de deur van de badkamer op slot. Mijn moeder hoorde dat hij zijn tanden niet had gepoetst. Ze wist niet of hij nog zijn pyjama heeft aangedaan voordat hij ging slapen. Toen mijn moeder het me 's ochtends vertelde moest ik lachen en om 2 uur 's middags kon ze het Michiel zelf pas vertellen (daarvoor sliep hij nog). Hij zei dat hij zich niets meer kon herinneren.

Eigen nieuws van Katelijne Brongers, 12 jaar, uit Rijswijk