Valse Wals

Op theaterdrieluik van Orkater geaseerde korte film waarin niet gedanst wordt, maar waarin regisseur Mark de Cloe alles laat dansen. Het is alsof De Cloe het dansante karakter van de wereld voor ons heeft gevonden in alledaagse activiteiten.

scene uit de film Valse Wals Valse Wals Op theaterdrieluik van Orkater geaseerde korte film waarin niet gedanst wordt, maar waarin regisseur Mark de Cloe alles laat dansen. Het is alsof De Cloe het dansante karakter van de wereld voor ons heeft gevonden in alledaagse activiteiten. Hij maakt zichtbaar dat de lege jas van een geliefde een danspartner kan worden, als je maar lang genoeg de lege mouwen streelt. Regie: Mark de Cloe. Met Ria Marks en Titus Tiel Groenestege. Voorafgegeen door: Wereld van stilstand. Regie: Elbert van Strien. Met Fedja Hu^et. In: 19 bioscopen

Hij maakt zichtbaar dat de lege jas van een geliefde een danspartner kan worden, als je maar lang genoeg de lege mouwen streelt.

Regie: Mark de Cloe. Met Ria Marks en Titus Tiel Groenestege. Voorafgegeen door: Wereld van stilstand. Regie: Elbert van Strien. Met Fedja Hu^et. In: 8 bioscopen.