JAZZ

Hank Jones en Joe Lovano

Hank Jones en Joe Lovano Na I'm All For You uit 2004 brengen saxofonist Joe Lovano en pianist Hank Jones nu de cd Joyous Encounter uit. Bij het Amsterdamse Bimhuis rekent men alvast op ,,grote hoogten van lyriek en swing, en fascinerende contrasten tussen de exuberante tenorist en de meester van het elegante understatement''. Op 9 en 11 januari om 21u in het Bimhuis, Piet Heinkade 3. Inl 020-7882188.

Na I'm All For You uit 2004 brengen saxofonist Joe Lovano en pianist Hank Jones nu de cd Joyous Encounter uit. Bij het Amsterdamse Bimhuis rekent men alvast op ,,grote hoogten van lyriek en swing, en fascinerende contrasten tussen de exuberante tenorist en de meester van het elegante understatement''.

Op 9 en 11 januari om 21u in het Bimhuis, Piet Heinkade 3. Inl 020-7882188.