Grieken steken ook na 1 januari op

A woman smokes inside a playground in Athens, 02 January 2006. Greeks are the most prolific smokers in the European Union, widely ignoring state warnings about the risks of tobacco use and smoking restrictions in restaurants and cafes. AFP PHOTO / Louisa Gouliamaki Een vrouw rookt een sigaret in een binnenspeeltuin in de Griekse hoofdstad Athene. Op 1 januari is in een aantal landen van de Europese Unie strengere regelgeving omtrent roken in openbare ruimtes ingegaan. Maar de Grieken - de stevigste rokers in de EU - lijken zich voorshands niet veel aan te trekken van de nieuwe regels.
A woman smokes inside a playground in Athens, 02 January 2006. Greeks are the most prolific smokers in the European Union, widely ignoring state warnings about the risks of tobacco use and smoking restrictions in restaurants and cafes. AFP PHOTO / Louisa Gouliamaki Een vrouw rookt een sigaret in een binnenspeeltuin in de Griekse hoofdstad Athene. Op 1 januari is in een aantal landen van de Europese Unie strengere regelgeving omtrent roken in openbare ruimtes ingegaan. Maar de Grieken - de stevigste rokers in de EU - lijken zich voorshands niet veel aan te trekken van de nieuwe regels. AFP