Bommel

De danstheatergroep Opus One herneemt de musical De Trullenhoedster (1998), gebaseerd op een gelijknamig Bommel-verhaal van Marten Toonder. De verhaalbewerking door regisseur John Yost bleef goeddeels onveranderd, net als de liedteksten van Coot van Doesburgh. Frans Mulder toont zich een komediant van allure als een buikige Bommel, terwijl Maaike Widdershoven kittig en kordaat de nieuwe juffrouw Doddel is.

De danstheatergroep Opus One herneemt de musical De Trullenhoedster (1998), gebaseerd op een gelijknamig Bommel-verhaal van Marten Toonder. De verhaalbewerking door regisseur John Yost bleef goeddeels onveranderd, net als de liedteksten van Coot van Doesburgh. Frans Mulder toont zich een komediant van allure als een buikige Bommel, terwijl Maaike Widdershoven kittig en kordaat de nieuwe juffrouw Doddel is. T/m 8 jan Amsterdam, Theaterfabriek, Tournee t/m 25 juni. Inl. 0900 - 3005000 of www.opusone.nl.

T/m 8 jan Amsterdam, Theaterfabriek, Tournee t/m 25 juni. Inl. 0900 - 3005000 of www.opusone.nl.