Amstel Tijgers naar bekerfinale

WFA44:IJSHOCKEY VADEKO FLYERS - AMSTERDAM:HEERENVEEN;04JAN2006- . Wedstrijd om de best of 3. De winnaar gaat door naar de finales. Foto: De Flyers in de aanval. WFA/wc/str. Harry Blokzijl WFA Een aanval van de Flyers in de halve finale van het nationale bekertoernooi. De thuisploeg verloor gisteravond het derde en beslissende onderlinge duel voor eigen publiek met 3-2 van de Amstel Tijgers. De bezoekende ploeg bereikte met die zege de finale. In Eindhoven is Tilburg Trappers woensdag 18 januari de tegenstander. Ruim 2.000 toeschouwers zagen hoe de Canadees Aaron van Leusen in de tweede periode de score opende voor Amsterdam. Bradley Smulders maakte in de derde periode gelijk. Tommie Hartogs zette de Tijgers weer op voorsprong en opnieuw bracht Smulders de Flyers op gelijke hoogte. Scott Farrell maakte de winnende treffer.
WFA44:IJSHOCKEY VADEKO FLYERS - AMSTERDAM:HEERENVEEN;04JAN2006- . Wedstrijd om de best of 3. De winnaar gaat door naar de finales. Foto: De Flyers in de aanval. WFA/wc/str. Harry Blokzijl WFA Een aanval van de Flyers in de halve finale van het nationale bekertoernooi. De thuisploeg verloor gisteravond het derde en beslissende onderlinge duel voor eigen publiek met 3-2 van de Amstel Tijgers. De bezoekende ploeg bereikte met die zege de finale. In Eindhoven is Tilburg Trappers woensdag 18 januari de tegenstander. Ruim 2.000 toeschouwers zagen hoe de Canadees Aaron van Leusen in de tweede periode de score opende voor Amsterdam. Bradley Smulders maakte in de derde periode gelijk. Tommie Hartogs zette de Tijgers weer op voorsprong en opnieuw bracht Smulders de Flyers op gelijke hoogte. Scott Farrell maakte de winnende treffer. WFA