Internet Voorkeur

Internet100. Er is een wekelijkse top40 van best verkochte platen, een album top100, zelf een ringtone top100 maar er bestaat ook een Internet top100 met daarin de wekelijkse update van de beste sites. Handig om de laatste trends op internet te volgen.

De onafhankelijke Internet100 wordt samengesteld door 400 panelleden en 11.000 internetgebruikers. Op basis hiervan wordt wekelijks bekeken wat de beste site is, en welke 99 andere sites daaronder komen te staan.

Deze week staat de Top40 in videoclipssite online. Op deze website zijn alle muziekvideo's van de single Top40 streaming te bekijken.

Op nummer twee van de lijst staat een website met daarop het overzicht van de vijftig mooiste websites van 2005 volgens Time Magazine.

In de ranglijst van de Internet100 is ook te zien hoelang een site al in de ranglijst staat en op welke positie deze vorige week stond.

Langst genoteerd is hotspotholland.nl (46 weken), een plek op internet voor bijzondere plekken in Nederland zoals een overzicht van alle bekende plekken van de politieserie Baantjer in Amsterdam maar ook de finishlocatie van de Elfstedentocht in Friesland.

www.internet100.nl; clips.lapoo.nl (De top40 in videoclips); www.time.com/time/2005/websites/; www.hotspotholland.nl