Televisie Overige Films

* Grosse Pointe Blank (George Armitage, 1997, VS). John Cusack speelt een huurmoordenaar die in een suf stadje zowel voor een schoolreünie moet zijn als voor zijn werk. Aanstekelijke kruising tussen Peggy Sue Got Married en een Tarantino-film neemt zowel de psychische nood van de hoofdpersoon als de spectaculaire aspecten van zijn beroep tamelijk serieus. Ook met Minnie Driver, Alan Arkin, Dan Aykroyd. Talpa, 20.30-22.30u.

Raw Deal (John Irvin, 1986, VS). Eentonig gewelddadige actiefilm waarin ontslagen FBI-beambte Arnold Schwarzenegger solistisch afrekent met onderwereld van Chicago. Veronica, 20.30-22.20u.

* The Paleface (Norman Z. McLeod, 1948, VS). Uitstekende westernkomedie met Bob Hope als een verlegen tandarts die uitgroeit tot held omdat scherpschutster Calamity Jane (Jane Russell) hem een handje helpt. Oscar voor het liedje Buttons and Bows. Morgen, BBC2, 14.00-15.30u.