Radio Voorkeur

Kunststof. Gesprek met pianist Cor Bakker, de vaste begeleider van Paul de Leeuw, over zijn komende kerstconcerten met onder anderen `friends' Madeline Bell, Philippe Elan en Laura Fygi. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Gesprek met de directeur van de vakbond voor musici Henk Luif, over de snelle afbraak van ons muziekonderwijs door de lokale bezuinigingen. Verder in het tweede uur optredens van Thomas Verbogt, P.F.Thomése, Esther Gerritsen en het duo Oscar Kocken & Iris Koppe. In het laatste uur een verslag uit Wageningen, waar onlangs een bijeenkomst was van landschapsarchitecten, rijksambtenaren en belevingsdeskundigen over windmolens hoger dan 150 meter. 747AM, 20.02-23.00u.

Casa luna. De Nederlands-Palestijnse Arjan El Fassed, die als oprichter van de site Electronic Intifada in de bezette gebieden werkt, praat over zijn berichtgeving over het conflict in het Midden-Oosten. Het gesprek wordt gehouden ter gelegenheid van de Internationale Dag van solidariteit met het Palestijnse volk. Radio 1, 0.04-0.45u.